27 Nisan 2009 Pazartesi

Çıkan oyuncu Cisse, giren oyuncu Fink...


Beşiktaş, yeni sezon için Eintracht Frankfurt'un en istikrarlı oyuncularından biri olan Fink ile anlaştığını borsaya bildirdi. Yıllık 1.2 milyon Euro alacak Alman futbolcunun bonservis bedeli de yok. Buraya kadar herşey oldukça iyi. Çünkü Fink, kendisini Almanya'da ispatlamış, hemen hemen her maç sahada olabilecek düzeyde profesyonel ve lider özelliklere sahip bir oyuncu. Mustafa Denizli önderliğindeki Beşiktaş, yeni bir Ernst buldu diyebiliriz. Sezon bitmeden böyle bir transfer mutlaka olumlu ama kadroya dönüp baktığımızda işler değişiyor. Sivok artık bir Beşiktaşlı, Ernst için zaten söylenecek söz yok, Delgado kaptan, Bobo takımda gelecek vaad eden en önemli oyuncu, Tello'yu göndermek aptallık olur, Holosko farklı özellikleri olan bir isim, Zapo gitse bile yerine bir defans alınır; kim kaldı ? Fink'in mevkidaşı Cisse.
En doğru iş olur Cisse'yi göndermek, beklenen düzeye bir türlü çıkamayan, narin oynamakla hep eleştirilen Fransız futbolcu Beşiktaş'a uymadı. Bu açık. Ancak, ligin bitmesine yalnızca 5 hafta kala, en önemli maçlarına çıkacak Beşiktaş'ın, Fink ile anlaştığını açıklaması ne kadar doğru ? Yanlış anlaşılmasın, Fink'le sözleşme imzalanması demiyorum, "basına açıklanması" diyorum. Cisse'yi kaybetmek değil midir bu ? Tamam narin oynuyor, uymadı falan ama Cisse aptal mı ? O anlamıyor mu biletin kendisine kesildiğini ?
Mustafa Denizli ile kabuk değiştiren, düzene giren Beşiktaş, Tello başarısından sonra benzer bir transfer yapıyor ama onu bile tam beceremiyor. EE demek ki Sayın Başkan, dünya kulübü olmak için biraz daha dikkatli olmak gerekiyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Futbol Bloglarini Takip Edin