23 Mayıs 2012 Çarşamba

Mourinho Türkiye'de

Daha önce 27–28 Şubat tarihlerinde İstanbul ve Ankara’da  yapılacağı duyurulan ancak Türkiye Futbol Federasyonu seçimleri nedeniyle ertelenen Sürdürülebilir Başarı İçin Liderlik Konferansı, 24 Mayıs’ta İstanbul’da Çırağan Palace Kempinski'de, 25 Mayıs’ta ise Ankara’da JW Marriott'ta düzenlenecek. Moderatör olarak Acun Ilıcalı yer alacak.

Sinpaş GYO tarafından düzenlenen ve daha önce ABD 42. Başkanı Bill Clinton ve Almanya eski şansölyesi Gerhard Schröder gibi isimlerin konuşmacı olarak katıldığı konferansta bu yıl Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho kırılması zor bir rekora imza atmasını ve başarısının sırrını  bir konuşma ile anlatacak. 

Aynı zamanda Sinpaş GYO’nun da marka yüzü Jose Mourinho, 2004–2005 ve 2005–2006 sezonlarında Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS) tarafından dünyanın en iyi teknik direktörü seçildi. Şimdiye kadar çalıştırdığı futbol takımlarıyla 6 lig, 4 kupa şampiyonluğu, 3 Süper Kupa, 2 lig kupası, bir UEFA Kupası, 2 UEFA Şampiyonlar Ligi kupası kazandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Futbol Bloglarini Takip Edin